За Нестле България партньорството е глагол,  постоянно действие, което позволява

...
За Нестле България партньорството е глагол,  постоянно действие, което позволява
Коментари Харесай

Нестле планира инвестиции от 15 млн. лв. за 2023

За Нестле България партньорството е глагол,  непрекъснато деяние, което разрешава да се реализират резултати, без значение от  икономическите провокации
Нестле България събра приятели и сътрудници от медиите на обичайната закуска, където показа какво стои зад цифрата 11.3% органически растеж за 2022 година,  потвърди планираните  вложения от 15 000 000 лв. за 2023 година, без значение от турбуленциите на пазара и обяви старта на Мисия 2023 за възобновяване на опожарените гори в Стамболово

На чаша неповторимо кафе, приготвено от одеве изпечени на място зърна от Nestle Roastelier, в неофициална конюнктура Нели Ангелова, управител Комуникации за Нестле Югоизточен пазар, и Петър Стоилов, изпълнителен шеф на Нестле България, споделиха какво стои зад постигнатите резултати през 2022 година и първото тримесечие на 2023 година и какви са идните проекти на компанията. По този метод Нестле България и тази година показва бистрота и отговорност в полемика с българските медии.
-->
“Цялата днешна среща е под надпис партньорство. Партньорска среща, партньорска година! Доверието, почиващо на  постоянното създаване на партньорски връзки с институциите, бизнеса, клиентите и обществото са най-ценният капитал, който  дава опция за триумф, даже в сложни времена. А тази година Нестле България съумя. Представи изключителни резултати, макар икономическите провокации и, дружно като екип успяхме да доставим органически растеж в размер 11,3% по отношение на предишна година, което се равнява на повече от 20 милиона български лв.. Моите упования са 2023 година да бъде следващата сполучлива година и резултатите от първото тримесечие ги удостоверяват. ”  , сподели Петър Стоилов, изпълнителен шеф на Нестле България

Константин Дешев, бариста Nestle Professional  успя да съобщи свежото кафе чувство на присъстващите, като загатна за идно новаторско лансиране, ориентирано към поддръжка на дребния и междинния бизнес.  

Нели Ангелова показа Нестле България в ролята ѝ на сътрудник на българското общество.  

Компанията работи целеустремено в три ясни посоки. С програмата „ Нестле за по-здрави деца “   през образование  пробва да стимулира децата в партньорство с българските учебни заведения и детски градини и родителите да трансфорат уравновесеното хранене, придвижването и грижата за планетата  в дълготраен здравословен табиет. Фокус на националното придвижване „ Нестле за Живей интензивно “ е  отварянето към новите генерации като непрекъснато развива форматите, вкарвайки нови провокации. Новината за 2023-те  е огромната задача на Нестле България – SOS Залесяване. В партньорство с община Стамболово и специалисти от Лесотехническия университет и Министерство на земеделието, Нестле България ще влага средства и старания трайно да възвърне 30 декара опожарена гора на терена на община Стамболово.

„ Миналата година започнахме с  инциативата „ Залесяваме интензивно “ с която подкрепихме плана на Столична община „ Новата гора на София “. Тогава разбрахме, че това не е елементарно и незадоволително за мащабите на Нестле България. Искахме да създадем нещо огромно, с национално покритие и с доста по-голям принос. И по този начин след 6 месеца можем да ви съобщим, че го измислихме. С помощта на ЛТУ и Министерството на земеделието стигнахме до община Стамболово и огромната идея SOS Залесяване. “  каза Нели Ангелова, управител „ Комуникации “ за Нестле Югоизточен пазар.

Нестле България затвърди позицията си, която сочи, че за компанията партньорствата са дълготрайни, лоялни и постоянни. След презентацията от Нели Ангелова и Петър Стоилов публицистите зададоха 11 въпроса, фокусирайки се върху въздействието на политическата обстановка в страната върху бизнеса, войната в Украйна и поддръжката на компанията в тази посока и виновното ценообразуване на Нестле България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР